Hvad er HennePlus?

HennePlus er vores Vaks foder i nye sække. Foderet er basseret på frisk laks og kylling.

Hvorfor?

Dit kæledyr fortjener naturligvis det bedste, og foderet er derfor fremstillet efter vores motto, ”Kun det bedste til menneskets bedste ven!”

henne pet food
DANSK PRODUCERET FODER

Henne Pet Food A/S

Henne Pet Food A/S er en danskejet familievirksomhed med produktion i Danmark og domicil i byen Outrup, nær den danske vestkyst, med en salgsafdeling i Tarp i Tyskland. Henne Pet food bruger frisk, hakket laks i foderproduktionen.

Frisk! Fordi vi får laksen leveret til døren fra vores gode nabo og samarbejdspartner, der er en af Europas førende leverandører af laks til fødevareindustrien.

Lige fra den første idé om at producere kæledyrsfoder opstod tilbage i 1993, har der været en gennemgående filosofi og holdning til, at vores produkter skulle fremstilles med en respekt for naturen og en kærlighed til de dyr, der skal spise dem. Derfor anvender vi kun de bedste ingredienser og støtter lokalsamfundet i og med at vores leverandører, både af laks og andre produkter er ”her fra egnen”. Alt vores friske laks forarbejdes nænsomt direkte på fabrikken, således at de gode egenskaber fra lakseolie og lakseproteiner overføres til foderet.

Vores mission er at vokse med udviklingen i et tempo, der passer til vores organisation. Det har givet os medvind. Vi har i dag forretningsforbindelser i hele Danmark samt eksport til 26 lande i Verden.

Henneplus foder
Solceller

Grøn energi

Til produktionen af foder bruger Henne Pet Food grøn energi fra eget solcelleanlæg, og vi planlægger yderligere udbygning af forsyningen af strøm fra solceller og vindmøller.

Opskriften på Kronch Original

Vores Kronch The Original godbidder består af 100% bagt laks. De har derfor et naturligt indhold af de essentielle omega-3 og -6 fedtsyrer og proteiner fra laks, der har en høj optagelighed og er meget let fordøjelige
kronch kunde

Glade kunder

Vi bliver så glade, når vores kunder skriver til os. Det betyder rigtig meget for os at få feedback fra alle, så at vi altid kan blive ved med at levere kvalitets produkter til de små venner, som de netop fortjener!